I.v.m. het corona virus is mijn praktijk de hele maand april nog gesloten.

Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid. Naast het behandelen van de risico voeten zoals patiënten met reuma, diabetes, spasticiteit heb ik ook kennis en ervaring met anti- druk technieken, nagelbeugels, nagelreparaties, nagelprotheses, schoenadvies en algemeen behandeladvies.


Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt mits dit zorgprofiel 1 is, is het zorgprofiel hoger en bent u doorgestuurd via de podotherapeut dan bent u bij mij ook op het juiste adres.


Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen. Ook deze behandeling kan vergoed worden via de zorgverzekering, wel moet er dan een machtiging aanwezig zijn, vraag uw zorgverzekering hierover advies. In veel gevallen kan ik dit rechtstreeks declareren mocht dit niet kunnen dan kunt u uw factuur zelf indienen. Dit wordt vergoed via de aanvullende verzekering, meestal is dit tot een bedrag van €100.- per jaar soms €150,-Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).


Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.


Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.


Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.
 
Afspraak maken

provoet-2
pinnen-ja-graag-wit