Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid. Naast het behandelen van de risico voeten zoals patiënten met reuma, diabetes, spasticiteit heb ik ook kennis en ervaring met anti- druk technieken, nagelreparaties, nagelprotheses, schoenadvies en algemeen behandeladvies.


Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt mits dit zorgprofiel 1 is, is het zorgprofiel hoger en bent u doorgestuurd via de podotherapeut dan bent u bij mij ook op het juiste adres.


Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen. Ook deze behandeling kan vergoed worden via de zorgverzekering, wel moet er dan een machtiging aanwezig zijn, vraag uw zorgverzekering hierover advies. In veel gevallen kan ik dit rechtstreeks declareren mocht dit niet kunnen dan kunt u uw factuur zelf indienen. Dit wordt vergoed via de aanvullende verzekering, meestal is dit tot een bedrag van €100.- per jaar soms €150,-Orthesiologie

Dit is een op maat gemaakt stukje voor tussen de tenen van siliconen die helpt om likdoorns tussen de tenen te voorkomen.


Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.


Nagelreparatie met gellacy

Hiermee repareer ik nagels die lelijk zijn geworden van een schimmeltje. Dit verwijder ik zoveel wat mogelijk is en daaroverheen zet ik een gel zodat je weer een natuurlijk uitziende nagel hebt. Fijn voor in de zomer. Eventueel anti schimmelmiddel kan nog steeds worden gedruppeld. Ook gebruik ik de gel om ingroeiende nagels te begeleiden.


Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Afspraak maken