I.v.m. het corona virus is mijn praktijk de hele maand april nog gesloten.

Locatie

Op woensdagochtend werk ik in Zonnekamp. Voor meer informatie en/of afspraken neem gerust contact op.


Openingstijden

De werktijden kunnen in verband met drukte veranderen. Zo kan het zijn dat op de online agenda af en toe de donderdagochtend ook wordt gewerkt. De woensdag bepaal ik meestal zelf mijn afspraken, vandaar dat deze ook niet altijd zichtbaar is op de online agenda. In principe werk ik geen avonden maar het kan zijn dat ik iets langer door werk zodat iemand na zijn werk ook kan komen. Dit kan in overleg.


Telefoon

U begrijpt dat ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen maar spreek uw boodschap in dan bel ik u altijd weer terug. Eventueel kunt u mij bereiken op mijn mobiele nummer: 06 43 44 17 16


Afspraak maken

Uw afspraak maakt u eenvoudig zelf via ons online afsprakenformulier.

Online afspraak maken

 

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

provoet-2
pinnen-ja-graag-wit