Openingstijden

De werktijden kunnen in verband met drukte veranderen. Zo kan het zijn dat op de online agenda af en toe de donderdagochtend ook wordt gewerkt. De woensdag bepaal ik meestal zelf mijn afspraken, vandaar dat deze ook niet altijd zichtbaar is op de online agenda. In principe werk ik geen avonden maar het kan zijn dat ik iets langer door werk zodat iemand na zijn werk ook kan komen. Dit kan in overleg.


Telefoon

U begrijpt dat ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen maar spreek uw boodschap in dan bel ik u altijd weer terug. Eventueel kunt u mij bereiken op mijn mobiele nummer: 06 43 44 17 16


Afspraak maken

Ben u een bestaande klant? Maak hieronder eenvoudig online een afspraak

Afspraak maken

Ben u een nieuwe klant? Maak hieronder eenvoudig online een afspraak

Afspraak maken

Lees onze privacyverklaring.