Sinds kort mag ik mij Arkada specialist noemen. Deze Arkada techniek is een corrigerende methode voor ingroeiende nagels. Deze kan toegepast worden wanneer andere behandelmethoden geen resultaat bieden. Een drastische ingreep zoals het verwijderen van de nagel is niet altijd nodig dan zou deze techniek juist uitkomst kunnen bieden.
Cliënten voelen direct verlichting na één behandeling. Vaak is één behandeling voldoende maar soms is het nodig om na een aantal weken op controle afspraak te komen, daarbij kan een kleine aanpassing gemaakt worden zodat er een goed resultaat is te behalen.


Wat is Arkada precies?

Dit instrument is ontwikkeld door Adrian Arkada. het is een zogenaamde teenstabilisator. Een kubus die de teen in een bepaalde positie houdt. Met behulp van speciale lepeltjes wordt de nagel gestabiliseerd en gevormd. Het is 100% veilig.

Deze techniek is effectief en in te zetten bij veel probleemnagels:
– ingegroeide nagels
– tunnelnagels
– traumanagels
– stootnagels


Wat is de duur?

Een week voor de behandeling moet u thuis de nagel voorbehandelen met een speciaal ontwikkeld Arkada serum en ook na de behandeling moet hier mee worden doorgegaan. Een behandeling duurt ongeveer een uur.


Wat is de prijs?

Kosten voor deze behandeling € 85,- Dit is inclusief de serum! Een week voor de behandeling moet deze op de nagel worden gedruppeld twee keer per dag.


Wilt u hier meer informatie over dan kunt u mij altijd bellen.

Afspraak maken